Oavgjort i giganternas kamp


Får dom fira på Old Trafford?

Inter 0 - 0 Man. United
Matcher mellan de italienska och brittiska jättarna slutade föga förvånande 0-0. Två taktiska lag med rutinerade tränare tog helt enkelt ut varandra. Unitder skapade förvisso heta chanser och borde ha gjort mål, men de hade inte skärpan inställd.

Atletico de Madrid 2 - 2 Fc Porto
I Madrid spelade Atletico som dem alltid gör, anfallsglad fotboll med ett försvarspel som läcker som ett soll. Offensiven med Kun Aguero i spetsen sköter sig och gör sitt jobb, men försvarspelt lämnar en hel del att önska. Porto har ett riktigt bra resultat att spela på hemma i Portugal, men kom ihåg räkna aldrig bort Atletico.

Arsenal 1 - 0 Roma
Arsenal vinner med uddamålet men man ställer sig frågan, vad gör en spelare som Bentner i laget? Han är ju rent ut sagt dålig. Man borde ha minst gjort 1-2 mål till i matchen och samtidigt punkterat battaljen. Men nu hinner Roma samla krafterna och på Olympico blir det svårt för englesmännen.

Lyon 1- 1 Barcelona
Valdes gör det igen i matchen mot Lyon och frågan är, vad gör karl i ett europeiskt topplag? Barcelona var pressade i första halvlek och det kunde gått riktigt illa om Benzemas skott hade gått in i mål. Man kom istället igen i andra och gjort ett ack så viktigt borta mål inför hemma matchen. Ett bra resultat för spanjorerna som kommer gå vidare här.

Alla mål från denna omgång kommer imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0