Resulltat från CL


Får de lyfta den igen på Olympico?

Ja då är de första matcherna av två möjliga nu spelade i Champions league åttondelen, där bland annat Liverpool skrällde, och Bayern blev omgånges uttropstecken genom att förödmjuka Sporting i Lissabon med hela 0-5. I övrigt vann Chelsea precis som förväntat och Villarreal dominerade utan att kunna knipa till sig segern.

Resulltaten:

Realmadrid 0-1 Liverpool
Chelsea
1-0 Juventus
Villarreal 1-1 Panatinacos
Sporting.L 0-5 FC Bayern

En målsnål omgång (bortseätt Bayern) med tanke på att lagen är så pass bra att man tar ut varandra. Man spelar oerhört försiktigt och taktiskt med på grund av respekten man hyser för varanra. Det finns endast ett lag som är helt klara inför kvarten och det är Bayern, alla andra matcher är öppna. Ett lag som det ser oerhört mörkt ut för men som man aldrig ska räkna bort i underläge är Real, spanjorerna har en tendens att höja sig vid underläge och prestera. Kom ihåg, det räcker med ett mål för marängerna på Anfield så är pressen plötsligt på Liverpool.


Bäst när det gäller!

Den bästa spelaren i denna omgång var helt klart fransmannen Frank Ribery då han med sitt breda register är bland de allra bästa i världen. Han har allt en spelare ska ha, tekniken, farten, skottet, spelförståelsen ja allt. Spelar Ribery bra spelar Bayern bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0